Hos Dogmanship prøver jeg så meget det er muligt at udfordrer hundende fysisk og mentalt så de får mest muligt ud af turen! Derfor bruger jeg fx også Backpack til hundene så de får et "job"! :)

Lidt generelt

Hundelufter - firmaet er et enkeltmandsfirma drevet af mig og starter op pr d. 4 August 2014.

Jeg kan tilbyde lange lufteture omkring Frederiksberg omegn hvor gåture også indeholder træning som: "Gå pænt" og "kontakt" samt "mindskelse af stress". 
Hundeluftningen foregår primært på Frederiksberg men da jeg har en arbejdsknallert kan jeg nemt komme frem til det meste af København både Østerbro, Nørrebrog, amager mm.. 
På hver tur tager vi over i et grønt område, hvor hunden kan få lov at løbe, lege, møde andre hunde mm.
Dette er som regel enten Frederiksberg Have eller Søndermarken. 
I Søndermarken må hundene være løse, og når jeg har opnået en stabil kontakt fra hunden vil der være mulighed for at den vil kunne slippes løs med de andre hunde i dette område. Det er dog vigtigt for mig at lyigheden og relationenen mellem mig og hunden er god, før jeg lader hunden fri. :) 
I parkerne leger vi, træner søge og andre mentale lege, og får strukket benene. Jeg tager hensyn til hver enkelt hund, da de alle er unikke i behov og temperement! Nogle kan tåle leg med bold, mens andre har mere brug for mental aktivitet.
Usikre hunde er også meget velkommende, da vi tager hvert skridt til sin tid og jeg sørger altid for at tilpasse min træning efter hundens behov. 


Jeg er meget optaget af din hunds adfærd på gåturene, da din hund er min bedste læremester! Jeg lærer uendeligt meget hver dag af at se de forskellige hunde kommunikere og interagere.
I det hele taget er adfærd og "problematik-adfærd" noget jeg ligger stor vægt på. 
Det vil også sige at jeg vil kontakte dig, hvis jeg bemærker nogle ændringer i din hunds adfærd.  
Jeg vil selvfølgelig også kontakte dig hvis din hund fx virker syg, eller har været oppe og toppes med en anden hund mm. 

Selv om jeg lydighedstræner din hund, skal du ikke forvente, at hunden pludselig kan alle de ting, jeg laver med den, når du har den i hænderne. Hunde retter sig ind efter det menneske, de er sammen med, og vil når den er sammen med dig følge jeres rutiner. Derfor tilbyder jeg også coaching af dig, hvis du ønsker det. Det foregår således, at vu sætter os og snakker om, hvad "problemet" er (det kunne  F.eks. være at hunden trækker når i går tur, at hunden ikke kommer når du kalder mm). Derefter vil jeg demonstrere, hvordan man gennem træning kan indlære nye måder at håndtere situationerne på. 

Opsumering hundeluftning

 
- Hunde-træning: Mentale og fysiske opgaver samt lydighedstræning. 
- Leg med andre hunde (Med mindre der er mentale eller fysiske hindringer for dette).
- Frihed til at løbe frit (når stabil kontakt er opnået!). 
- Uddeling af godbidder. 
- Råhygge og samvær. 
- Forståelse for enkelte hunds behov. 
- Vandskålen fyldes, og hunden skal falde helt til ro, før jeg forlader dit hjem.

Priser pr. tur

Hundeluftning 1x60 min hver dag (mandag-fredag): 180 kr 

Hundeluftning 1x60 min hverdage: 200 kr

Hundeluftning 1x60 min weekend: 300 kr 

Pasning 1 weekend dag uden overnatning: 600 kr

 

Aflysninger skal ske dagen før, eller senest kl 08:00 samme dag, ellers trækkes fulde beløb.