Hvalpetræning

Tilmelding kan ske under fanen: kontakt mig eller på email: dogmanship.dk@hotmail.com

 

Hvalpetræning København og Frederiksberg

 

 • Antal deltagende og antal ejer pr. hund afhænger af corona situation og gældende restriktioner.

 • 6 trænings sessioner på en varighed af ca 60 minutter

 • Træning hver søndag.

 • Alle hunderacer fra 8 uger til 5 måneder

 • Fokus på kontakt og almen lydighed

 • Adgang til privat facebookgruppe for hele holdet. Her vil jeg tale teori, gå live mm. I er også velkommende til at stille spørgsmål og uploade billeder/videoer af jeres hunde. 
 • Tilsendt videoguide til hver enkelt øvelse efter dagens træning

 • Mulighed for snak om aktivering og andre spørgsmål efter træningen, samt mulighed for email og telefon rådgivning.

 • Pris for forløb: 900 kr

 • Sted: Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg


  FIND VEJ med google maps rutevejledning ved at følge dette link: 

  https://www.google.com/maps/dir//55.6688427,12.5196833/@55.6689818,12.4494334,12z/data=!3m1!4b1!4m2!4m1!3e3

Yderligere info:

 • Hundene skal have været på tur og tisset af inden træning.

 • Hundene bør ikke være fodret lige op til træning.

 • Medbring gode godbidder, vand, tæppe og hundeposer.

 • Hundene skal holde ca 2 meters afstand til hinanden under træningen. Ønsker man socialisering af hvalpene, er man meget velkommen til at blive og lade hvalpene lege efter dagens træning.

 • Ejer skal have en lovpligtig ansvarsforsikring på hvalpen. 

Tilmelding kan ske på telefon eller email
Telefon: 24842912
Email: dogmanship.dk@hotmail.com

 • Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en informationsmail med ovenstående oplysninger, faktura samt dato for første træning.
 • Ved tilmelding oplys gerne:
  Dit navn
  Det hold du ønsker at tilmelde dig til 
  Hundens navn
  Hundens race
  Hundens alder  Oplever din hund utryghed eller udfordringer med andre hunde, bør du også meddele dette, så jeg kan tage hensyn til jer på holdet.

  Du er først sikret plads på holdet, når fakturaen er betalt. Pengene refunderes ikke ved udeblivelse på holdet.  

Relation før opgave

Ønsker du et intro møde med mig, før du tilmelder dig holdet, er dette gratis. Her kan vi tale om, hvorfor du gerne vil deltage, og hvad du forventer. Ring for at aftal tid til møde efter kl 17:00

Hvorfor hvalpetræning?

Det er vigtigt at forstå, at en lille hvalp går igennem en svær tid, når den flytter fra sin mor ud til en ny familie. Med det skift skal den både lære en ny flok at kende samt helt nye omgivelser. Det kan både være temmelig overvældende og skræmmende for en lille vaps. 
I starten bør man tage alt i roligt tempo eksempelvis gå de samme små ture, indtil hvalpen er tryg ved området. Socialisering og træning er en vigtig del af en lille hvalps udvikling, og på et hold lærer den både sin første lydigheds træning og får en god mulighed for at møde andre søde legekammerater. 

Hundetræning handler ikke blot om, at hunden skal lære at gå på plads, sitte, dække og rulle rundt. Hundetræing handler om gensidig respekt og kommunikation mellem ejer og hund. 

Når vi træner vores hund, opstår et særligt bånd mellem os og hunden, fordi vi skal samarejde om at nå frem til et fælles mål.

Det skal være sjovt at træne, både for os og for hunden, derfor er motivation en vigtig faktor.
Du har en motivation, når du tilmelder dig til træning. Det kan være, at du vil styrke båndet mellem dig og hunden. Det kan være, at du gerne vil have mere fokus på lydighed, så det bliver sjovere for dig og din hund at gå tur og være sammen. Det kan være, at hunden skal lære at koncentrere sig blandt andre hunde og forstyrelser, så det bliver nemmere for den at bo i byen. 
MEN det er ikke blot dig, der skal være motiveret. Hvis vi ønsker, at hunden skal lære, er det vigtigt at finde frem til hundens motivation. For nogle hunde er ros motiverende. For andre er det legetøj eller godbidder. Vi vil gennem træningen finde frem til lige netop din hunds motivation, så viljen til at lære styrkes. 

Placering for hundetræning ved den røde cirkel

Søndermarken er et fantastisk sted, her er en masse plads på grønne arealer og bagved træningspladsen er der et friløbs område, hvor hunde må lege løse.

Nej og ja

Oplever du ofte, at din hvalp spiser ting, den ikke skal?
Oplever du at din hvalp har svært ved at slappe af?
Gennem træning sætter vi fokus på at skabe fælles forståelse mellem hvalp og ejer. Du vil få gode redskaber og signaler, du kan bruge både i hjemmet og på tur.

Indkalds træning

Indkald er en super vigtig øvelse, da den skaber fundament for, at hunden kan være løs, løbe, lege og blive social. Et stabilt indkald skal skabes allerede når hunden er lille. Jo hurtigere man starter, jo bedre er indkald får man. Indkald handler om timing, ro og motivation.
På et hold finder vi sammen frem til, hvad der motiverer din hvalp.

Lineføring - første træning

Lineføring - første træning.

Jeg var ude og træne Pelle idag, og både Pelle og hans mennesker gjorde et flot stykke arbejde. Jeg vil poste et par videoer fra træningen i løbet af aftenen. 😍

Se nu der, en koncentreret basse!
Han hopper en smule rundt, men sætter sig Så pænt og følger pænt med🐶🙏
Lineføring er ofte noget mange bøvler med og tit bliver det negativt både for ejer og hund.
Men træning handler om motivation, det skal være SJOVT at lære. Hemmeligheden er korte intense trænings sessioner, en masse belønning og pauser. Man skal stoppe mens legen er god og huske at give hunden fri, før den mister fokus og motivation.